Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

kalami.net: Ο δρόμος γιά το... Ιράν, με τον ''χάρτη'' της Ουάσιγκτον: Την_Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνει η αμερικανο-βρετανική επίθεση στην Συρία, γιά λογαριασμό του Ισραήλ, που ''έστησε'' την υπόθεση με τα χημικά, όπως είχε κάνει χρόνια πριν και με το Ιράκ

Σχετικό: Η παγκόσμια εξαπάτηση και τα χημικά της Συρίας
Οι γνωστές πράξεις ΗΠΑ (και Συμμάχων): Εισβολές στο Ιράκ (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Διεφθαρμένα καθεστώτα σε Σαουδική Αραβία, Ιορδανία και αλλού τριγύρω (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Αποσταθεροποίηση στην Αίγυπτο με ''παρεμβάσεις'' (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Επίθεση στην Λιβύη (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Προτελευταίος σταθμός η Συρία (γιά λογαριασμό του Ισραήλ). Και μετά, τέλος οι ''εχθροί του Ισραήλ'' στον αραβικό κόσμο. Σύμπτωση: Οι αιτίες γιά επιθέσεις, υπαρκτές ή ανύπαρκτες, σχεδόν πάντα ίδιες, δηλ. ''όπλα μαζικής καταστροφής-χημικά''. Aλλά γιά τα πυρηνικά και ειδικά τα χημικά όπλα του Ισραήλ, που χρησιμοποιεί κατά των ''πειραματόζωων''-Παλαιστίνιων, δεν μιλάει κανείς.
 

Σημ.: Σύμφωνα με δημοσκόπηση (Reuters/Ipsos) μόνο 9% των Αμερικανών είναι υπέρ στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στην Συρία.

 Την Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνει η αμερικανο-βρετανική επίθεση στην Συρία, γιά λογαριασμό του Ισραήλ, που ''έστησε'' την υπόθεση με τα χημικά, όπως είχε κάνει χρόνια πριν και με το Ιράκ.
Θα πληγούν βασικά σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Συρίας, γιά να ενισχυθούν οι αντιφρονούντες. Στόχος, όπως έχει φανεί ξεκάθαρα μήνες πριν, είναι να ''σπάσει'' η σύμπραξη Ιράν - Συρίας - ''Χεζμπολάχ'', που θα ήταν μεγάλη απειλή για το Ισραήλ, όταν αυτό επιτεθεί στο Ιράν.
Οι ΗΠΑ, δεν ζητούν τώρα ''διευκολύνσεις'' από την Ελλάδα γιά επιχειρήσεις στην Συρία. Τις έλαβαν ήδη από Σαμαρά και Αβραμόπουλο, όταν αυτοί επισκέφθηκαν την Ουάσιγκτον... (Περισσότερα)
(Το εμμετικό νεο-ελληνικό ιδίωμα ''κύκλοι του υπουργείου 'Αμυνας διαψεύδουν''... επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Γιατί, αντί ''κύκλων'' κι άλλων χαζο-συναφών, δεν βγαίνει επίσημα ο υπουργός να ''διαψεύσει'', αν τολμά φυσικά)

Διαβάστε επίσης:  
H προληπτική δαιμονοποίηση της Συρίας… ανοίγει τις πύλες της κόλασης στη γειτονιά μας
 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.