Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

H ιστορία επαναλαμβάνεται, με τα ίδια παραμύθια: Δαμασκός, όπως Βαγδάτη - ''Απόλυτα βέβαιος'' ο γελοίος Benny, ότι ο 'Ασαντ έκανε χρήση χημικών (kalami.net)


Την Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνει η αμερικανο-βρετανική επίθεση στην Συρία, γιά λογαριασμό
του Ισραήλ, που ''έστησε'' την υπόθεση με τα χημικά, όπως είχε κάνει χρόνια πριν και με τα δήθεν πυρηνικά του Ιράκ.

Θα πληγούν βασικά σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Συρίας, γιά να ενισχυθούν οι αντιφρονούντες, που χάνουν σε όλα τα μέτωπα.

 Στόχος, όπως έχει φανεί ξεκάθαρα μήνες πριν, είναι να ''σπάσει'' η σύμπραξη Ιράν - Συρίας - ''Χεζμπολάχ'', που θα ήταν μεγάλη απειλή για το Ισραήλ, όταν αυτό επιτεθεί στο Ιράν. 

Γιά τις επιθέσεις, θα χρησιμοποιηθούν βάσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Οι ΗΠΑ, δεν ζητούν τώρα ''διευκολύνσεις'' από την Ελλάδα γιά επιχειρήσεις στην Συρία. 
Τις έλαβαν ήδη από Σαμαρά και Αβραμόπουλο, όταν αυτοί επισκέφθηκαν την Ουάσιγκτον:
 kalami.net: Ο δρόμος γιά το... Ιράν, με τον ''χάρτη'' της Ουάσιγκτον: Την_Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνει η αμερικανο-βρετανική επίθεση στην Συρία, γιά λογαριασμό του Ισραήλ, που ''έστησε'' την υπόθεση με τα χημικά, όπως είχε κάνει χρόνια πριν και με το Ιράκ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.