Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: TA ΜΙΚΡΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΕΙΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Επειδή με ρωτάτε κάθε μέρα πολλοί:
Όσες τράπεζες εξαγοράστηκαν από άλλες, πρώτα «κόπηκαν» σε «καλό» και «κακό» κομμάτι. 
Το «καλό», το οποίο περιλαμβάνει τα εξυπηρετούμενα και ενυπόθηκα δάνεια, το αγόρασε ο αγοράστρια τράπεζα και τα δάνεια ισχύουν κανονικά.
Το «κακό» κομμάτι, που περιλαμβάνει τα «κόκκινα», μη-εξυπηρετούμενα και ανυπόθηκα δάνεια (απλήρωτα πάνω από 3 δόσεις), πάει υπέρ πατρίδος. Διαγράφηκαν από μόνα τους, διότι το «κακό» κομμάτι πτώχευσε.
Συνεπώς, τα δάνεια αυτά των «κακών» κομματιών, τα οποία ακόμα διεκδικούν πολλοί απατεώνες δικηγόροι των παραπάνω πουληθέντων τραπεζών, προορίζονται για τις τσέπες των.
Μην τους δίνετε σημασία. Ιδιαίτερα κάτι μικροδάνεια 10-15.000 ευρώ, μην τους δίνετε σημασία. Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα.
Στην κρίση υπάρχουν και οι ωφελημένοι. Και στην Γερμανική κατοχή διαγράφηκαν όλα τα δάνεια.
Αυτά ισχύουν για τα «κακά» κομμάτια των εξαγορασθέντων τραπεζών: ΑΤΕ, Proton, Millennium, Marfin, Popular κλπ. (και νομίζω θα γίνει οσονούπω και για την Eurobank).
Και μην ξεχνάτε να ζητάτε πάντα πληρεξουσιότητα από τα ΔΣ των τραπεζών προς τους παρισταμένους δικηγόρους των…θα ζήσετε εκπλήξεις...πολλές φορές τα επιδικασθέντα χρήματα από τα δικαστήρια, για οφειλές στις τράπεζες, πάνε στις τσέπες των δικηγόρων….ακούστε που σας λέω.
Και μην ξεχνάτε το κυριότερο: Οι τράπεζες έχουν πλήρως αποζημιωθεί με την ανακεφαλοποίηση των 50 δις. από τους έλληνες πολίτες, για τις ζημίες των από τα ληξιπρόθεσμα, μη-εξυπηρετούμενα δάνεια. 
Συνεπώς, η διεκδίκηση των δανείων αυτών από τις τράπεζες και για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά από τους οφειλέτες, συνιστά το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε ποτέ…διαβάστε την παρακάτω ανάρτησή μου, για την οποία διεξάγεται ήδη έρευνα από την ECB, εισαγγελέα Αθηνών, ΣΔΟΕ, υπουργείο οικονομικών (Τροικανοί ελεγκτές) κλπ. Νέα άλλη μέρα. ...


 τ. MILLENNIUM BANK: ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ: ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Σημείωση από (facebook) Dimitrios Antoniou:
ΖΗΤΑΤΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ: 
ΝΕΟ ΔΣ EUROBANK EFG από 27-06-2013: Απ` αυτό πρέπει να έχουν πληρεξούσιο οι δικηγόροι της Eurobank στα δικαστήρια:
Γ.Δαυίδ Πρόεδρος, Ευστρ.Αράπογλου Αντ/δρος, Χρ.Μεγάλου Δ/ντων Σύμβουλος, Μιχ.Κολακίδης, Γ.Γόντικας, Σπ.Λορεντζιάδης, Δημ.Παπαλεξόπουλος, Δημ. Γεωργούτσος Εκπρόσ. Ελλην.Δημοσίου, Kenneth Howard Prince-Wright Eκπρόσω. ΤΧΣ.
Αν οι δικηγόροι δεν έχουν πληρεξουσιότητα από το ΔΣ αυτό (και μέχρι πρόσφατα δεν είχαν) είναι αποβλητέοι από την δίκη (κι αν έχουν, τουλάχιστον για πολυ ακόμα), εμένα να μου τρυήσετε την μύτη.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.