Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Καλό Καλοκαίρι Σύντροφοι!


Γράφει ο Δευκαλίων

Φτάσαμε στο τέλος Ιουλίου και ήδη αρχίσαμε να μην είμαστε πιστοί στο καθημερινό μας ραντεβού. Δύο είναι τα μεγάλα θέματα αυτής της Περιόδου:
• Πρώτο η έκθεση του ΔΝΤ και η πρόβλεψη για την πιθανή ημερομηνία που η χώρα θα ξαναποκτήσει την οικονομική της αυτάρκεια. Αισίως το 2045 η χώρα θα ξαναποκτήσει την οικονομική της αυτάρκεια. Ήτοι σε απλά Ελληνικά… δύο (2) γενιές θα πάνε χαμένες για να εξυπηρετηθεί το χρέος που θα μείωνε το πρόγραμμα του ΔΝΤ.
Δεύτερο η απόφαση της Κινέζικης κυβέρνησης να προχωρήσει σε λογιστικό έλεγχο τους χρέους. Η απόφαση έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλη την παγκόσμια κοινότητα. Οι εχέφρονες τρέμουν στην ιδέα για το τι θα αποκαλύψει αυτός ο έλεγχος.
Τα έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Η αποτυχία του μνημονιακού προγράμματος σε συνδυασμό με την αναζωπύρωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης θα έχουν δραματικές συνέπειες στην πατρίδα μας. Ας ευχηθούμε ότι εμείς έχουμε κάνει λάθος και ότι ο Αύγουστος που έρχεται θα είναι ο τελευταίος που θα περάσουμε δύσκολα.
Κατά τα άλλα… Καλό Καλοκαίρι Σύντροφοι!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.