Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η πρώτη ενέργεια της χούντας που ανέλαβε την εξουσία στην Αίγυπτο... είναι ο αποκλεισμός των Παλαιστινίων!

από "σίβυλλα"
Πρώτη ημέρα ανάληψης της εξουσίας από τον στρατό στην Αίγυπτο και στην αποστρατικοποιημένη ζώνη στρατιωτικές μονάδες κλείνουν τούνελ... κάθε διέξοδο ζωής για τους Παλαιστίνιους της μαρτυρικής Γάζας
Ο στρατός του Μουμπάρακ που ανέλαβε την εξουσία στην Αίγυπτο με πραξικόπημα θεώρησε ως μεγάλη σημαντική προοδευτική και δημοκρατική μεταρρύθμιση να ενισχύσει τον αποκλεισμό της μαρτυρικής Γάζας.
Χθες, ημέρα ανάληψης της εξουσίας από τον στρατό του Μουμπάρακ που ανέλαβε να σώσει το λαό και τη δημοκρατία στην Αίγυπτο, η πρώτη επαναστατική ενέργεια της χούντας ήταν να ισοπεδώσει τα τούνελ της Λευτεριάς που συνδέουν την αποκλεισμένη Γάζα με την Αίγυπτο, κατόπιν αιτήματος των Ισραηλινών.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.