Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Προς Γιώργο Παναγιωτακόπουλο: Ας καθόσουν μέσα Γιώργη μου ! Μόνο εκεί θα βρεις τα ίδια σκατά με σένα !


(Ασχολίαστο και χωρίς διορθώσεις)
Αφου λιβανισες τον εκαστοτε προεδρο του Πασοκ .
Αφου διετελεσες προεδρος σε διαφορους οργανισμους για να μπορεις και να ζησεις βρε αδερφε!
Αφου ισοπεδωσες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ καθε ελευθερη , ανεξαρτητη και προοδευτικη φωνη μεσα στον χωρο που δεν ηθελε να ενταχθει στο συστημα σου !

Αφου τραμπουκισες με τα πουλμανακια πακιστανων κατα την εκλογη Γιωργακη Παπανδρεου σε ολη την Αττικη
Αφου εν τελη εκανες την δικη σου Βαρκιζα περσυ τον Μαρτη φιλωντας σταυρωτα τον προεδρο Βενιζελο!Και αποτέλεσες το σιδηρού βραχίονα για την εκλογή του Βενιζέλου ως μνημονιακου αργηγου .
Αφου προετρεπες ολους τους ομοαιματους σου να ψηφισουν ΠΑΣΟΚ στις 2 προηγουμενες αναμετρησεις !

Τελικα αυτοαναγορευτικες και αριστερος με πρωτοουλια και αποφασισες οτι μετα απο 4 μνημονια και 2 μεσοπροθεσμα το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι προοδευτικο εχει απεμπολησει τις αρχες του και μας καλεις σε εξοδο του Μεσσολογγιου !

Μπραβο ρε ! Φασιστες δεν εχει μονο ο Μιχαλολιακος ! Φασισταρια και τραμπουκους εχουν ολα τα κομματα !
Και μαλλον εκει στην Ιπποκρατους τριβουν τα χερια τους που απαλλαγηκαν απο εναν !

Οσο για μας Γιωργο μου μαθε πως ειμαστε μια χαρα γιατι αυτο που εσυ ανακαλυψες μετα απο 4 χρονια σκληρης σκεψης και προσπαθειας , εμεις το ειχαμε δημοσιοποιησει σαν εκτιμηση απο το 1999 οταν και σαν...
ταση στην νεολαια ειχαμε διακηρυξει οτι με την αποιδεολογικοποιηση του ΠΑΣΟΚ απο τον δεξιο Σημιτη , με οραμα την ΟΝΕ και με παντιερα τους νεογιαπις και το χρηματηστηριο το ΠΑΣΟΚ οδηγει την χωρα στην καταστροφη , οικονομικη, κοινωνικη και πολιτικη!
Τοτε ομως εσυ εβαζες τους τραμπουκους σου να μας κανουν φεις κοντρολ στις διαδικασιες του ΠΑΣΟΚ και να μας πετανε εξω !

Ασε λοιπον Γιωργη οι δρομοι οι δικοι μας ειναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ διαφορετικοι ! Και μια φιλικη συμβουλη ! Ας καθοσουν μεσα Γιωργη μου ! Μονο εκει θα βρεις τα ιδια σκατα με σενα !

Τζ.... Νικ.... (Αναγνώστης)

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.