Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Οι “αντιφασίστες” βουλευτές ξέρουν τι συμβαίνει ή που βρίσκονται τα Άνω Λιόσια, το Καματερό;…

Από το sibilla

Το νομοσχέδιο “αντιμετώπισης του ρατσισμού” φερετζές συγκάλυψης της κατοχικής πολιτικής των γερμανοτσολιάδων… Ρε νεοφιλελεύθεροι υπάλληλοι τραπεζιτών, γνωρίζετε που πέφτει η Δυτική Αθήνα;
Οι σωτηράκηδες της πατρίδας και του έθνους μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων, τώρα θα μας σώσουν κι από τον ρατσισμό!
Με πρόσχημα την πάταξη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας προωθούν νομοσχέδιο οι συγκυβερνήτες της κυρίας Μέρκελ! Μια προσπάθεια που άφησε ημιτελή η κυβέρνηση του Γιωργάκη και οφείλει να εκπληρώσει η συγκυβέρνηση του Αντωνάκη. Στοχεύουν τους νεοναζί της χρυσής αυγής θα μας πουν τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι υπηρεσίας…
Ποινικοποιούν την οποιαδήποτε αναφορά στην διαφορετικότητα, παραβλέποντας το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αντίκειται στις θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος περί ελευθερίας ιδεών και λόγου. Ποινικοποιούν την πολιτική συλλογική δράση και μόνον το ΚΚΕ εντόπισε αυτό το γεγονός.
Θέλουν να περιορίσουν ή να εξαλείψουν τη νεοναζιστική δράση της χρυσής αυγής;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Αρκεί η αστυνομία να λάβει εντολές να τηρηθεί ο νόμος της αστικής δημοκρατίας κι όχι έναν νέος με...
πονηρές διαστάσεις...
Στη Δυτική Αττική, την πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Ελλάδας με την ανέχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση των κατοίκων της, μιας και το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής και της ρεμούλας την έχει σκουπιδοτενεκέ της Αττικής, η χρυσή αυγή «μεγαλουργεί»!
Με «ιδεολογικό» πρόσχημα τη διαμοίραση τροφίμων, η χρυσή αυγή που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία του κατοχικού καθεστώτος των μνημονιακών και χρησιμοποιείται ως άλλοθι δημοκρατικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος -που έχει καταργήσει βασικές αρχές του αστικού Συντάγματος, για να σώσει την «πατρίδα»-, τώρα στρατολογεί ακόμη και κλεφτοκοτάδες!
Τι συμβαίνει στα Άνω Λιόσια, το Μενίδι, το Ζεφύρι, το Καματερό; (Αλήθεια, οι βολευτές των μνημονιάκων γνωρίζουν αυτούς τους Δήμους; Ξέρουν κατά που πέφτουν;)
Κανείς σκουρόχρωμος έλληνας και ειδικότερα μετανάστης δεν μπορούν να κυκλοφορούν.
Ας δούμε μια χαρακτηριστική περίπτωση σε έναν από τους προαναφερόμενους Δήμους κι ας βγάλουμε συμπεράσματα για τη συνεργασία γερμανοτσολιάδων (συγκυβέρνησης και νεοναζί της χρυσής αυγής).
Για παράδειγμα στο Καματερό, εκεί που βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα (Λεωφόρος Φυλής 149), οι αλήτες της χρυσής αυγής κάνουν χρυσές δουλειές!
Με το σούρουπο, ακόμη και μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα στήνονται μπλόκα! Οι αλήτες που βρήκαν «δουλειά» στο κόμμα των νεοναζί ξεκινούν για την μπάζα τους, το μεροκάματο…
Με έδρες πλιάτσικού και τρομοκράτησης τους χώρους δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα δεν περνάει μύγα!
Ο φοιτητής που πάει με τη φίλη του να αγοράσει μια κρέπα και να την πάρουν σπίτι τους, μιας και περνάει μπροστά στο τμήμα φοράει κράνος… και πέφτει στο μπλόκο!
- Βγάλε το κράνος!
- Χαρτιά, δίπλωμα!
Είναι έλληνας και τον αφήνουν να περάσει… ενώ ο φρουρός στο αστυνομικό τμήμα παρακολουθεί ή μάλλον περιμένει να τελειώσει η βάρδια του…
Οι ΝΟΜΙΜΟΙ μετανάστες (δηλαδή αυτοί που διαθέτουν άδεια παραμονής και τα απαραίτητα έγγραφα) φεύγουν μετά από ένα ξυλοφόρτωμα κι αφού τους πάρουν τα 10, 15, 20 ευρώ που σαν σκλάβοι τα δούλεψαν σε ελληναράδες αφεντικά!
Οι αλήτες της χρυσής αυγής κάνουν ταμείο!
Στη 10η, 11η , 12η στάση των λεωφορείων επί της Φυλής 149 που είναι το αστυνομικό τμήμα, οι αληταράδες της καθαρής ράτσας κλέβουν μετανάστες!
Αν ο μετανάστης πάει στο τμήμα να καταγγείλει το γεγονός, τον συμβουλεύουν: Άσε μηνύσεις και διάφορα, κάνε την κότα…
Οι άνθρωποι μετανάστες δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους, που διαμένουν νόμιμα, πληρώνουν ενοίκιο, έχουν άδειες παραμονής και εργασίας! Και πως φτάνουν σπίτι τους;
Συγκεντρώνονται στην πλατεία Αγίων Αναργύρων… εκεί που εγκαταλείπουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς… συγκεντρώνουν τα ψιλά τους και παίρνουν ταξί ώστε να ξεπεράσουν τα μπλόκα των αλητών-κλεφτών της χρυσής αυγής… για να γλιτώσουν το ξυλοκόπημα και την κλοπή!
Κι αν ρωτήσει στα Νέα Λιόσια ένας νεαρός τον πρώην συμμαθητή του στο Λύκειο και σήμερα αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ… τι να κάνουμε;
Η απάντηση: Πλακώστε εσείς στο ξύλο τους χρυσαυγήτες.. μην περιμένετε να το κάνει η αστυνομία.
Ήδη οι κοινωνικοί χώροι στο Πάρκο Τρίτση ετοιμάζονται για αντιφασιστικές περιπολίες… μιας και η Αστυνομία της συγκυβέρνησης, οι Δήμοι, τα κόμματα κι η βουλή των κηφήνων διαβουλεύονται νομοσχέδια του κώλου, ενώ οι πολίτες είναι σε απόγνωση.
Είναι λύση να συγκρούονται τα κλεφτρόνια της χρυσής αυγής με νεολαίους αντιφασίστες;
Αλλά ποιος από τους 300, μιας και δεν γνωρίζει που πέφτουν τα Λιόσια, το Ζεφύρι, το Kαματερό, το Μενίδι… ν’ ανησυχήσει;
Ή μήπως ο Δένδιας θα βάλει τάξη; 


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.