Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ομολογιούχοι: "Βάστα Τρόικα"... Μαυραγορίτες και δοσίλογοι της κατοχής: "Βάστα Ρόμμελ" ... Τίποτα ΔΕΝ άλλαξε... σαν να ήταν χθες!

 
Γράφει ο Δημήτρης Αντωνίου

Στην Γερμανική Κατοχή 41-44, οι μαυραγορίτες δοσίλογοι των πόλεων, αντάλλασσαν ένα σακί σκουλικιασμένου αλευριού ή φακής με μεγάλο αριθμό λιρών, από τους δυστυχισμένους λιμοκτονούντες. Γι αυτό οι μαυραγορίτες προσεύχονταν κι έκαναν ότι μπορούσαν για να μην φύγουν οι κατακτητές.
Μάλιστα αντηχούσε ανατριχιαστικά στους δρόμους των Αθηνών η ιαχή και τραγούδι των: «Βάστα Ρόμελ», όταν ο τελευταίος μεγάλος Γερμανός στρατηγός έδινε την μάχη στην Β. Αφρική, όπου και τελικά νικήθηκε στο Αλ-Αλαμέιν. Τι σχέση τώρα έχουν οι παραπάνω μαυραγορίτες με ένα μεγάλο αριθμό μικροομολογιούχων που υποκριτικά «σπαράζουν» ότι τους κουρεύτηκαν τα ομόλογα και ζητούν αποζημίωση στο ΣτΕ –με συνήγορο των Δούρειο Ίππο Κ. Χρυσόγονο!
Ακούστε και φρίξτε:
Υπάρχουν δύο ειδών ζημιωθέντων με το PSI (κούρεμα ομολόγων).
Οι πρώτοι-τους ονομάζουμε ομολογιούχους Α- είναι αυτοί που αγόρασαν τα ομόλογα κατευθείαν από το δημόσιο (δια των τραπεζών) στην πρωτογενή αγορά στο 100% της ονομαστικής των αξίας. Τα ομόλογα αυτά κουρεύτηκαν στο 50% της ονομαστικής των αξίας και η λήξη των μετατέθηκε για το 2042, ανεξάρτητα της αρχικής ημερομηνίας λήξης των. Δηλ. το 2042 οι ομολογιούχου αυτοί θα πάρουν την μισή ονομαστική αξία των ομολόγων (το 50%), σύν τους τόκους επί του κουρεμένου αυτού κεφαλαίου από το 2011 που έγινε το κούρεμα.
Αυτοί λοιπόν οι ομολογιούχοι Α, καταφεύγουν στο ΣτΕ –δια του Χρυσόγονου-ζητώντας να πληρωθούν στο 100% της αξίας των ομολόγων των και πολύ δίκαια κι αυτονόητα.
Είναι προφανές όμως ότι όποιος ομολογιούχος Α βρισκόταν στην έσχατη ανάγκη απελπισίας να προεξοφλήσει (πουλήσει) τα κουρεμένα αυτά ομόλογα πριν την λήξη των το 2042, η τιμή που θα τα πουλούσε στην δευτερογενή αγορά θα ήταν στο 10-15% της αρχικής ονομαστικής των αξίας. Κι έτσι έγινε.
Τα υποτιμημένα αυτά ομόλογα αγοράστηκαν στην δευτερογενή αγορά από τα κοράκια που τους ονομάζουμε ομολογιούχους Β, οι οποίοι εντελώς ΑΝΗΘΙΚΑ και νομικά ΑΒΑΣΙΜΑ, καταφεύγουν κι αυτοί στο ΣτΕ ζητώντας να πληρωθούν στο ακέραιο, δηλ. στο 100% της αξίας των ομολόγων που κατέχουν κι αγόρασαν στο 10-15% της ονομαστικής των αξίας! πάλι με τον Χρυσόγονο!....
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανηθικότητα απ` αυτήν. Οι ομολογιούχοι Β, σαν σύγχρονοι δοσίλογοι μαυραγορίτες, εκμεταλλεύονται την απελπισία, δυστυχία κι ανάγκη των ομολογιούχων Α, που πούλησαν τα ομόλογά των σε εξευτελιστικές τιμές, εμφανιζόμενοι ως «δυστυχούντες» και «αδικημένοι» «μικροομολογιούχοι»!!....ενώ είναι αρπακτικά και σαρκοβόρα της δυστυχίας των άλλων. Ακούστε την ανατριχιαστική επιβεβαίωση του Χρυσόγονου στο παρακάτω video και στο 11.30 λεπτό (στην τελευταία ερώτηση) ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ και για τους μαυραγοτίτες αυτούς και το ανατριχιαστικότερο: Ακούστε τα θερμά χειροκροτήματα από τα σαρκοβόρα αυτά….
Καλώ τα ΔΣ των Συλλόγων των πραγματικά ζημιωθέντων ομολογιούχων Α, να αποβάλλουν και να αποκαλύψουν στον ελληνικό λαό, τους μαυραγορίτες δοσίλογους ομολογιούχους Β, διότι αλλιώς, θα χάσουν την υποστήριξη του ελληνικού λαού και σίγουρα και την υπόθεσή των στο ΣτΕ (αυτό είναι σίγουρο για πολλούς λόγους). Ήδη έχει χαθεί η υποστήριξη του κόσμου στο κίνημα αυτό για τους παραπάνω λόγους, Και κάτω από τις προϋποθέσεις αυτές, εγώ κι όλος ο κόσμος ευχόμαστε –κι έτσι θα γίνει- το ΣτΕ να απορρίψει την προσφυγή των, συνολικά, εάν δεν γίνει εκκαθάριση από τα σαρκοβόρα.

Το ερώτημα δεν είναι εάν ο λαός αυτός μπορεί να σωθεί…αλλά εάν πρέπει να σωθεί.

Φώτο: Ομολογιούχοι, Μαυραγορίτες στην Κατοχή και Χρυσόγονος (νομικός παραστάτης των σύγχρονων μαυραγοριτών).

Δημ. Αντωνίου, τηλ. 22210-62743.



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.