Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Οχι δεν είναι ο Κάρλος το Τσακάλι ...αλλά οι "αμούστακοι" τρομοκράτες της γενιάς του Αλέξη ! [Αν ήταν ταινία θα είχε τίτλο "Τρομοκράτες για κλάματα"]

Παραμορφωμένα πρόσωπα των συλληφθέντων για την διπλή ληστεία στη Κοζάνη δημοσιοποίησε η αστυνομία ...Μαζί με την διπλή επιτυχία. Ο Τοξοβόλος του Συντάγματος ...και ο φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που ήταν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του μαζί του στα Εξάρχεια, στην αδίστακτη ομάδα των τρομοκρατών- ληστών με τα Καλάσνικοφ !
Η είδηση περνά στην κορυφή ....των ΜΜΕ και οι κομπασμοί για την μοναδικότητα και αποτελεσματικότητα του κράτους δίνουν και παίρνουν. Ο Μεγαλύτερος σε ηλικία είναι 25 χρόνων . Ο μικρότερος στα 20 χρόνια !  

 Βέβαια κανείς δεν μπορεί να συμφωνεί με τις πράξεις τους και τις ιδέες τους !
Ομως σε αυτή την χώρα ...χάνουμε πάντα το μέτρο! Μπορεί να δούμε και τον Κορκονέα ...Λαϊκό ήρωα να εορτάζεται με τους Χρυσαυγήτες παράλληλα με τα ΙΜΙΑ ! Δηλαδή την γκάφα του κράτους που έστειλε στον τάφο ...κάποιους άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ηρωποιούμε καταστάσεις και πράγματα ....δημιουργούμε μύθους και θρύλους από εκεί που έπρεπε να βλέπουμε λάθη και παραλήψεις για να διορθώνουμε καταστάσεις !
Και επανερχόμαστε ...στο μεγάλο "λάφυρο" της τρομοκρατίας !  Προφανώς και λόγω ηλικίας οι "αμούστακοι" τρομοκράτες δεν εκπαιδεύτηκαν στα στρατόπεδα  του Λιβάνου κλπ ! 
Δεν θήτευσαν δίπλα στον Οσαμα Μπιν Λάντεν ! Αντε να είχαν δει μερικά βίντεο στο Youtube !
Έστησαν ...διπλή ληστεία ..."χύμα στο κύμα" και αρκούσε ένα ή πολλά λάθη τους και  ελάχιστες ώρες να πιαστούν μαζί με όλη την υποδομή τους . ...


Αν ήταν ταινία θα είχε τίτλο "Τρομοκράτες για κλάματα"
 Βέβαια ...συνήθως σε περιπτώσεις τρομοκρατίας  και γενικότερα οργανωμένου εγκλήματος οι διωκτικές αρχές πάντα στηρίζονται στο μοιραίο λάθος !
Και η 17Ν βρέθηκε στα χέρια της αστυνομίας επίσης από μοιραίο λάθος ! Ομως για να ξετιλυχθεί το κουβάρι στα πρόσωπα και στον οπλισμό και σε αυτά εν μέρη, χρειάστηκαν μέρες και βδομάδες ! Και σε κάθε περίπτωση ήταν πλέον μια οργάνωση σε παρακμή ...(λόγω και της πολυετούς δράσης της ) που προφανώς έμπαζε από παντού !
Στην περίπτωση τώρα των νεαρών ,,,τα πράγματα ήταν απλά τόσο για την δράση τους όσο για την υποδομή τους κλπ ! Καθώς επίσης ήταν και  στοχοποιημένοι ...
Και αντί αυτό να αποτελέσει ...ας πούμε, αρχή για αποτελεσματική δουλειά γίνεται θρύλος θρίαμβος
λαϊκό τηλεοπτικό  σενάριο ειδήσεων !  Ίσως και πολιτικού καβγά ! Ισως να βγει και κανένας εθνικιστής πιστολέρο  να το τιμήσει ΑΛΑ Ντερτιλή ! Συνδέεται με άλλα "ορφανά" γεγονότα κλπ
Περιμένοντας βέβαια ...το επόμενο χτύπημα , στην συνέχεια το κυνηγητό , το μοιραίο λάθος  και πάλι τυμπανοκρουσίες , πολιτικές ίντριγκες κοκ !
Γενικώς σε δουλειά να βρισκόμαστε !

Αντε για να βγάλει και κανένα εξάψαλμο ο Αμβρόσιος ! 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.