Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

kalami.net: Ιδρύεται Οργάνωση στις ΗΠΑ, με τίτλο: ''ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ_ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ''


Αριθμός καταχώρησης και καταστατικό, Πέμπτη ή Παρασκευή. Η (μη κερδοσκοπική) ομογενειακή Οργάνωση, θα τιμά πρώτιστα πολιτικούς, υπουργούς κ.ά. Ελλάδας, ιδιαίτερα ''λαμόγια'', ''ψώνια'' και ''χαβαλέδες''.
Το προσωρινό (άτυπο) διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει να καθιερώσει το βραβείο ''We Love Siemens'' γιά να απονεμηθεί στην Βουλή των Ελλήνων. Το βραβείο ''Man of the Year'' γιά να απονεμηθεί στον βουλευτή κ. Τατσόπουλο. To βραβείο ''LaGarde'' γιά να απονεμηθεί από κοινού στους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο. To βραβείο ''Pinokio''
γιά να απονεμηθεί στον πρώην πρωθυπουργό, GAP. Το βραβείο ''Honorable Citizen'' στην 'Ενωση Εφοπλιστών, γιά την ικανότητά τους να φοροδιαφεύγουν διαχρονικά και ολικά.
Και το βραβείο ''Tele-Parliamentarian'', γιά να απονεμηθεί από κοινού στους υπερδραστήριους (τηλεοπτικά) βουλευτές κ. Γ. Γιακουμάτο και Α. Γεωργιάδη.
Η Οργάνωση, σεβόμενη τα ιερά και όσια της φυλής, αλλά και τις παραδόσεις της, θα ζητήσει επίσημα επιχορήγηση, ως ΜΚΟ, από τα ''εντιμότατα'' ελληνικά υπουργεία Εξωτερικών, Τουρισμού και Πολιτισμού.

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.