Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Λεβέντες της βλαχοταγαριάς!

Γράφει ο Δευκαλίων

Συνεχίζεται ο πόλεμος για την Λίστα Lagarde. Και φωνάζουν οι ανεγκέφαλοι νεοδημοκράτες βουλευτές για την ποινική ενοχή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και την άθλια πολιτικά, αλλά προς θεού όχι ποινικά, διαχείριση της Λίστας Lagarde από τον κυβερνητικό εταίρο Ε. Βενιζέλο. Κι από κοντά και οι αριστεροί των σαλονιών της ΔΗΜ.ΑΡ. Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου και ο ορισμός της γελοιότητας!
Ξεχνούν να απαντήσουν οι φωνασκούντες νεοδημοκράτες βουλευτές ότι οι ίδιοι υπεραμύνονταν του Γιώργου Παπακωνσταντίνου όταν του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης ως Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου. Ακριβώς οι ίδιοι Βουλευτές υπεραμύνονταν και της υπουργικής πολιτείας του Υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου.
Δηλαδή για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας η πολιτική ηθική των κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Ε. Βενιζέλου ήταν περίπου άψογη, γι’ αυτό και υπερψηφίστηκαν ως μέλη της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, ενώ σήμερα η μεν πολιτική ηθική του Γ. Παπακωνσταντίνου κρίνεται πολιτικά και ποινικά κολάσιμη, η δε πολιτική ηθική του Ε. Βενιζέλου κρίνεται πολιτικά άθλια και ποινικά μη κολάσιμη.
Θα αντιτείνει ο καλόπιστος αναγνώστης… Η στήλη είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που θέτει και προβάλει τον παραπάνω συλλογισμό.
Η απάντηση είναι και πάλι απλή: Ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει;
Η Παιδική Χαρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α;
Αυτοί ασχολούνται για το αν οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ρόπαλα είναι...
«είδη καθημερινής χρήσης» ή ΟΧΙ. Τα είπαμε μόλις εχθές για τον Αλέξη Τσίπρα κι η ίδια η ζωή έσπευσε να μας δικαιώσει σε μία μόλις ημέρα. Τους έριξαν μία τρικλοποδιά τα βλαχοτάγαρα της κυβερνητικής προπαγάνδας και τσίμπησαν αμέσως. Βέβαια τις επόμενες ημέρες θα αντιδράσουν αλλά θα είναι ήδη αργά. Θα έχουν χάσει μία ακόμη ιστορική ευκαιρία να καταστήσουν πανεύκολα και μία και έξω αναξιόπιστους τους καθημερινούς συνομιλητές τους.
Η υπόλοιπη αντιμνημονιακή δημοκρατική αντιπολίτευση (Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ) είναι επί της ουσίας παντελώς αποκλεισμένη από τα κατεστημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Άρα η οποιαδήποτε αντίστοιχη θέση τους δεν είναι δυνατόν να φτάσει στην κρίση της κοινής γνώμης.
Απομένει όμως το διαδίκτυο κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά για τους βουκόλους του Μαξίμου. Εκεί ο λόγος είναι ελεύθερος και τα επιχειρήματα δεν λογοκρίνονται. Αντίθετα διαβάζονται καθημερινά από εκατομμύρια κοινωνικά ενεργούς πολίτες και διαδίδονται με την ταχύτητα του φωτός.
Και το ερώτημα είναι αμείλικτο!
Για πέστε μας ρε λεβέντες της βλαχοταγαριάς, όταν καθίσατε με τους κηπουρό-Αθανασάκηδες και φτιάξατε την κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου δεν γνωρίζατε τίποτε για την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ; Δεν είχατε ακούσει τίποτε για την «υπόθεση Τ+10»; Ή μήπως δεν σας είχαν μπει έστω ψύλλοι στα αυτιά για την «ιστορία των CDS»;
Ποιος κρύβονταν πίσω από όλες αυτές τις σκοτεινές υποθέσεις;
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!
Γιατί λοιπόν δεχθήκατε συμμετοχή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην κυβέρνηση;
Απλά ρωτάμε προς το παρόν… τους λεβέντες της Λεβέντες της βλαχοταγαριάς!

* Φωτομοντάζ «Το Γρέκι»

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.