Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!


Γράφει ο Δευκαλίων

Για να τελειώνουμε μία και έξω με το θέμα της περιβόητης λίστας Lagarde! Η στήλη τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τους κηπουρό-Αθανασάκηδες τους κτύπησε για την πολιτεία τους και τα πεπραγμένα τους όταν ήταν παντοδύναμοι.
Άλλοι ήταν αυτοί που τότε τους έγλειφαν (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μνημονιακά κόμματα π.χ. ΛΑ.Ο.Σ) και συνεργάστηκαν πολιτικά μαζί τους (Αντώνης Σαμαράς και Νέα Δημοκρατία).
Για την στήλη πολιτικά και ποινικά υπεύθυνες είναι όλες οι πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή οι κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Ε. Βενιζέλος και Φ. Σαχινίδης που είχαν στα χέρια τους την περιβόητη λίστα και δεν έκαναν τίποτε. Για την στήλη πολιτικά και ποινικά υπεύθυνος είναι και ο Γιώργος Παπανδρέου που ήταν τότε πρωθυπουργός.
Για την στήλη πολιτικά υπεύθυνος είναι και ο Α. Σαμαράς, ο οποίος αποδέχθηκε τους κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Ε. Βενιζέλο ως υπουργούς Περιβάλλοντος και Οικονομικών αντίστοιχα στην κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου.
Πότε έλεγε την αλήθεια ο Αντώνης Σαμαράς; Όταν στήριζε την...
κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου ή σήμερα που καταγγέλλει μέσω των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ως πολιτικά απαράδεκτο τον χειρισμό του Ε. Βενιζέλου στο θέμα της λίστας Lagarde;
Σήμερα που όλοι αυτοί (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος) είναι πεσμένοι κάτω, η στήλη δεν τους κτυπάει.
Τι να κτυπήσει; Τα πολιτικά πτώματα;
Όλοι αυτοί έχουν ήδη παραδοθεί στην κρίση του Ελληνικού Λαού και της Ιστορίας! Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει σήμερα ακράδαντα ότι αυτή η παρέα κατέστρεψε μία χώρα και μία ιστορική παράταξη που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πατρίδα. Αυτό αρκεί!
Όσο για τις ποινικές ευθύνες;
Στην Ελλάδα ζούμε. Πιστεύει κανείς ότι σε αυτή την παρέα θα αποδοθούν τελικά ποινικές ευθύνες και τελεσίδικες ποινές που θα εκτελεσθούν; Μάλλον ΟΧΙ.
Το πολύ-πολύ να υπάρξει μία επικοινωνιακή φιέστα στο πρόσωπο του Γ. Παπακωνσταντίνου και μέχρις εκεί. Στο τέλος αυτής της ιστορίας όλη αυτή η παρέα θα απολαύσει την υπόλοιπη ζωή της σε κάποια γαλήνια πανεπιστημιούπολη του εξωτερικού.
Εμείς θα ζήσουμε εδώ! Οι δικοί μας γονείς δεν θα έχουν φάρμακα και τα δικά μας παιδιά δεν θα έχουν βιβλία και σχολεία για να μάθουν γράμματα, την παραμικρή ελπίδα να βρουν μία αξιοπρεπή εργασία. Οι δικές μας κόρες κινδυνεύουν να καταλήξουν πόρνες και τα δικά μας αγόρια κινδυνεύουν να πέσουν σε βαριά μελαγχολία και κατάθλιψη ή να στρατολογηθούν ως επαγγελματίες κακοποιοί από κάποια μαφιόζικη οργάνωση.
Οι δικές μας οικογένειες μας πεινούν και κρυώνουν!
Όλοι εμείς που υποφέρουμε από τα έργα και τις πράξεις αυτής της άθλιας παρέας γνωρίζουμε και κάτι άλλο. Όλη αυτή η ιστορία της περιβόητης λίστας Lagarde δεν προέκυψε από ευγενικά και ανιδιοτελή κίνητρα για απόδοση δικαιοσύνης και επιβολή ισονομίας.
Απλώς, προκειμένου να κατευναστεί η λαϊκή οργή θυσιάζονται με προτροπή της τρόικας και μοχλό την μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, μερικοί από τους μνημονιακούς κυβερνητικούς συνεταίρους που τώρα είναι πλέον παντελώς άχρηστοι και έχουν στην συνείδηση της κοινωνίας ταυτισθεί με αποκρουστικά πολιτικά και επικοινωνιακά βαρίδια.
Το ιστορικό δόγμα είναι παγκοίνως γνωστό! Ίσχυε και θα συνεχίσει να ισχύει εις τους αιώνας των αιώνων. Σήμερα εφαρμόζεται για τον Γ. Παπακωνσταντίνου. Αύριο ποιος ξέρει;
Εξαρτάται από την ένταση της λαϊκής οργής. Εάν συνεχίσει να μεγαλώνει και να μην καταλαγιάζει, μάλλον θα εφαρμοσθεί (όταν πάψουν να είναι χρήσιμοι στην τρόικα) και στους σημερινούς κυβερνητικούς.

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.