Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... ή αυτά που βρήκαν θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό και πρόωρες εκλογές;

Νομικές υποθέσεις εργασίας πάνω από ένα κλειστό φάκελο που έφτασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την ένδειξη «Άκρως εμπιστευτικόν» - Ο φάκελος της λίστας Λαγκάρντ...Τι συνέβη. 
Οι οικονομικοί εισαγγελείς, Πεπόνης και Μουζακίτης, που παρέλαβαν και επεξεργάστηκαν με τη βοήθεια πραγματογνωμόνων
τη δεύτερη «λίστα Λαγκάρντ», ολοκλήρωσαν το έργο τους και έστειλαν τον φάκελο στον Άρειο Πάγο.

Όμως ο φάκελος αυτός παραμένει κλειστός γιατί ο προϊστάμενός τους, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παντελής, δεν βρισκόταν σήμερα στο γραφείο, ενώ ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, έφυγε πριν φτάσει εκεί ο φάκελος.
Το τι περιέχει θα το μάθουμε αύριο όταν ο κ. Τέντες ενώπιος ενωπίω με τον αντιεισαγγελέα κ. Παντελή θα ανοίξει το φάκελο.
Φυσικά, και επειδή οι μόνοι που ξέρουν αυτή τη στιγμή, Πεπόνης και Μουζακίτης, δεν μιλάνε, ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς έχουν διαπιστώσει και τι προτείνουν.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες βέβαια έχουν οργιάσει τα σενάρια και οι φήμες. Μέχρι και για πρόωρες εκλογές μιλάνε κάποιοι. ...

Πεπόνης και Μουζακίτης ακολούθησαν ένα τελετουργικό σε μία ατμόσφαιρα θρίλερ και δεν βρήκαν- πράγμα δύσκολο- τίποτα το μεμπτόν;
Ή αυτά που βρήκαν θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό;
Θεωρείται πάντως βέβαιο πως για να στείλουν, και κάτω από αυτή την επισημότητα ,τον φάκελο στον Άρειο Πάγο σημαίνει πως τον προορίζουν και για τη Βουλή.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.