Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Κάτω τα χέρια από το στρατό... Απίστευτη απαίτηση από την ΕΕ που διαλύει την άμυνα της Ελλάδας - Ζητεί την κατάργηση της θητείας!!!!

Απίστευτη πρόταση από την Κομισιόν που έρχεται να εκμηδενίσει την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας και να τη θέσει σε μεγαλύτερους κινδύνους πέραν των οικονομικών που ήδη αντιμετωπίζει.
Παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι, η Ελλάδα έχει δύστροπους γείτονες και βρίσκεται σε μία καυτή περιοχή, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό ως μέτρο μείωσης των αμυντικών δαπανών.

Στην έκθεσή της μία μετά το από το Eurogroup με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2012 δεν γίνεται καμία πρόβλεψη για μειώσεις τόσες ώστε να μην επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα της χώρας.

Η έκθεση προβλέπει μειώσεις μέχρι το 2016 που κυμαίνονται από 41 έως 62% σε λειτουργικές δαπάνες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. ...


«Ο εξορθολογισμός των δαπανών μπορεί να γίνει μέσω αύξησης της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Γεννώνται εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της πρότασης αυτής σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία επανέρχονται στο προσκήνιο αλυτρωτικές και εθνικιστικές επιδιώξεις.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.