Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 8000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ


Του Γιάννη Κανελλάκη
Πολίτες μιλούν για εξέγερση αν δεν γίνει κάθαρση
Όταν το 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας έγινε κυβερνήτης αυτής της χώρας,  διέθεσε και την προσωπική του περιουσία, για να βοηθήσει τον τόπο.  Στην σημερινή Ελλάδα, κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αυτού του τόπου, όχι μόνο δεν διαθέτουν ούτε τσακιστή δεκάρα από την προσωπική τους περιουσία, για να ενισχύσουν την χώρα, αλλά την καταληστεύουν με όποιο μέσον και όποιο τρόπο μπορούν, για να πλουτίσουν.  Δυστυχώς, η χώρα μας, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, βρίσκεται σε τροχιά παρακμής, ύφεσης, φτώχειας και χρεοκοπίας, εξ αιτίας της κακοδιαχείρισης των πολιτικών. 

Οι πολιτικοί ηγέτες των τελευταίων χρόνων, αλλά και τα πρόσωπα που επέλεγαν για να σχηματίζουν κυβερνήσεις , αποδείχθηκε , ότι δεν τόλμησαν να δημιουργήσουν μια χώρα με ανάπτυξη, προκοπή, βιομηχανία, θέσεις εργασίας, αλλά λειτούργησαν ως συμμορίες ληστών, οι οποίες το μόνο τους μέλημα ήταν πως  θα σκαρφιστούν κομπίνες για να οικονομήσουν.  Υπουργοί των τελευταίων κυβερνήσεων,  οι οποίοι υπηρέτησαν σε καίρια υπουργεία , εξελίχθηκαν σε λαμόγια  αρπαχτής και λιγούρια της μίζας.  Κατέκλεβαν το ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό σαν να μην συνέβαινε τίποτα. ...


Έτσι, φτάσαμε σήμερα, να γίνουμε υποχείρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τρόικας των Ευρωπαίων για να μας δανείζουν χρήματα, προκειμένου να γλιτώσουμε την χρεοκοπία. Ο ελληνικός λαός ζει μαρτυρικές μέρες, μήνες και χρόνια , εξ αιτίας της πολιτικής αυτών, που υποτίθεται εμπιστεύθηκαν, για να κυβερνήσουν τον τόπο.  Πώς όμως κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο ; Κάθε μέρα αποδεικνύεται από ελεγκτές του ΣΔΟΕ, αλλά και εισαγγελικούς λειτουργούς,  ότι στο τιμόνι της χώρας ήταν και δυστυχώς είναι ακόμα, απατεώνες υπουργοί, τυχοδιώκτες και τρωκτικά που άδειασαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας.

Κάθε μέρα αποκαλύπτεται, πόσα εκατομμύρια έχουν βγάλει οι βαρόνοι του παράνομου πλουτισμού στο εξωτερικό, πόσα εκατομμύρια ανακαλύπτονται σε λογαριασμούς σε τράπεζες, εντός και εκτός της χώρας και πόσοι παρακρατικοί και διαπλεκόμενοι με την εξουσία και πολλούς πολιτικούς έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια σε προσωπικά τους βιβλιάρια καταθέσεων. Έτσι αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις ήταν χάρτινες και ανύπαρκτες μπροστά σε αυτά τα επαίσχυντα  γεγονότα που συνέβησαν στον τόπο μας εν αγνοία όλων μας.

Αδίστακτα και ξεδιάντροπα οι κρατικοδίαιτοι και κηφήνες του ελληνικού λαού, σαν άλλες ύαινες, παίρνουν αποφάσεις σε βάρος των ελλήνων και τρώνε την σάρκα του έλληνα ψηφοφόρου. Γονατίζουν ελληνικές οικογένειες με φόρους,  εξαθλιώνουν έλληνες εργαζόμενους με τις περικοπές μισθών και ξευτιλίζουν τα περήφανα γηρατειά με τις άθλιες και απαράδεκτες μειώσεις των συντάξεων πείνας που παίρνουν.  Κι ενώ υπόσχονται, πρωθυπουργοί και υπουργοί, ότι θα χτυπήσουν την ελίτ , την πλουτοκρατία , τους κεφαλαιοκράτες, τα φέουδα και τα πριγκιπάτα, που καταλήστεψαν τον ελληνικό λαό, κάνουν εντελώς τα αντίθετα. Εξαθλιώνουν τους έλληνες πολίτες με τα τυραννικά και βάρβαρα μέτρα.

Από το βήμα της Βουλής, αλλά και με διαγγέλματά τους, είχαν πει ότι θα σταματήσουν να επιβαρύνουν τον έλληνα πολίτη με νέους φόρους και χαράτσια, αλλά δυστυχώς καθημερινά εξαγγέλλουν  νέες περικοπές, νέα φορολογικά αντιλαϊκά μέτρα, και νέα χαράτσια.  Έφτασαν στο σημείο οι ανεγκέφαλοι να αποφασίσουν χαράτσια και φορολογικά μέτρα εναντίον των πολύτεκνων οικογενειών. Εναντίον αυτών που πασχίζουν καθημερινά να βγάλουν ένα μεροκάματο και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, σε μια κοινωνία με εγκληματικότητα που έχει χτυπήσει το κόκκινο, με την ανεργία που όλο και μεγαλώνει, την ανασφάλεια, αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών ηγεσιών.

Ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, είπε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις τους ότι αρκετά πια τα μέτρα εναντίον του ελληνικού  λαού και του κάθε έλληνα πολίτη ξεχωριστά, «που τον έχετε χτυπήσει στο μεδούλι». Ποιος όμως πολιτικός , μπορεί σήμερα να δει κατάμουτρα τον έλληνα πολίτη και να του μιλήσει για τις αδικίες εναντίον του ; Ποιος πολιτικός έχει την τόλμη να βγει στον ελληνικό λαό και να του μιλήσει με ειλικρίνεια για το σημερινό μας κατάντημα ; Ποιος πολιτικός έχει την γενναιότητα να πει στον ελληνικό λαό ότι οι περισσότεροι έλληνες πολιτικοί είναι κλέφτες και απατεώνες και γι αυτό φτάσαμε στο χείλος της χρεοκοπίας ; Αν πράγματι υπάρχει κάποιος, ας βγει να το πει.

Σαν τσιράκια  ευρωπαίων πολιτικών τρέχουν στις Βρυξέλες κάποιοι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης, όπως έτρεχαν και των προηγούμενων,  για να εξασφαλίσουν μια χούφτα ευρώ για να ανταποκριθεί η χώρα μας στις οικονομικές υποχρεώσεις. Δυστυχώς, αυτή η χώρα που είναι από τις πιο όμορφες και τις πιο πλούσιες στον κόσμο, γίνεται σήμερα στόχος χλευασμών και ειρωνειών, από κάποιους ανεπαρκείς σε προσωπικότητα ευρωπαίους, επειδή ζητά οικονομική ενίσχυση για να μη χρεοκοπήσει. Αυτό έγινε τις τελευταίες μέρες στις Βρυξέλλες, στα συμβούλια και παρασυμβούλια για να εγκριθεί η δόση των 44 δις. ευρώ. Γιατί όμως φθάσαμε σ΄αυτό το σημείο ;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα, που για να απαντηθεί πρέπει να στηθούν, όπως λέει ο λαός, λαϊκά δικαστήρια, να ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών, να οδηγηθούν και να εκτελεστούν κάποιοι στο Γουδί, και κάποιοι άλλοι να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία σε βάρος του λαού και της χώρας.  Μόνο έτσι, θα ξεβρομίσει ο τόπος, λένε καθημερινά έλληνες πολίτες, από αυτά τα ανδρείκελα, τα πουλημένα τομάρια, τους προδότες, τους εθνοκτόνους, τους λαοκτόνους, τους κλέφτες, τους ληστές, τους ελεεινούς και τρισάθλιους γραβατοφορεμένους και κουστουμαρισμένους  λήσταρχους, που μπήκαν στην πολιτική για να αποκτήσουν βίλες, κότερα, πισίνες, πολυτελή αυτοκίνητα, βιβλιάρια με παχυλές καταθέσεις και να στείλουν στα ...τάρταρα τον ελληνικό λαό.  Όσο καθυστερούν να γίνει η κάθαρση , τόσο η κατάσταση στη χώρα μας γίνεται επικίνδυνη και εκρηκτική. Ουδείς μπορεί να εγγυηθεί , ότι αύριο ή μεθαύριο δεν θα ξεχυθεί στους δρόμους ο ελληνικός λαός και η εξέγερση θα είναι πλέον αναπόφευκτη. 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.