Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΠΑΣΟΚ πωλεί γυμναστήριο και σάουνες…

thumb

Μπορεί το γυμναστήριο της Βουλής να τη γλίτωσε όμως το άλλο γυμναστήριο, στο ΠΑΣΟΚ, στο κτήριο της Ιπποκράτους, «πωλείται όπως είναι εξοπλισμένο», μήπως και το Κίνημα βγάλει κανένα φράγκο να πληρώσει τα χρέη του, κυρίως της εποχής του Γιώργου…
Ήδη ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης αναζητεί αγοραστές για «άχρηστα» όργα­να του γυμναστηρίου που εγκατέστησε στον 2ο όροφο της Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου και τα οποία είναι πανά­κριβα.
Στον πλειστηριασμό, εκτός από τα κινητά όργανα, θα μπει και ο εξοπλισμός από τις δύο σάουνες που υπάρχουν μέσα. Και εντάξει, η οικονομία πάνω απ’ όλα, αλλά αυτό το ανάθεμα στην εκγύμναση του ανθρωπίνου σώματος που προ­καλεί η υστερία γύρω από κρατικά γυμναστήρια είναι λίγο επικίνδυνο και εκ του πονηρού. Ο εργασια­κός αθλητισμός που ανθεί σ’ όλο τον κόσμο, είναι πια μια υπονομευμένη έννοια στη χώ­ρα μας… Α.Χ.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.