Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής χαστούκισε στον αέρα την Λιάνα Κανέλλη [βίντεο]


Ξέφυγε από κάθε έλεγχο ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής καθώς στη σημερινή πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη ενώ πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου.
Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1, για τον αναξιοποίητο πλούτο της Ελλάδας.
«Δεν ασχολούμαι με φασισταριά», είπε στον Ηλία Κασιδιάρη η κυρία Κανέλλη, και αυτός την αποκάλεσε «παλιοκουμμούνι».
Στην έντονη συζήτηση παρενέβη εκείνη τη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτός εαυτού άρχισε να μιλάει για «ρουφιάνους του ΣΥΡΙΖΑ που μας πάνε στα δικαστήρια» και στη συνέχεια σηκώθηκε πάνω και πέταξε στην εμβρόντητη βουλευτή ένα ποτήρι νερό φωνάζοντας της: «άντε βρε νούμερο».
Οταν του ζήτησε το λόγο η Λιάνα Κανέλλη για αυτή τη συμπεριφορά, ο Ηλίας Κασιδιάρης ξέφυγε από κάθε έλεγχο, και επιτέθηκε μαινόμενος στην κυρία Κανέλλη με γροθιές και χαστούκια τρεις φορές.
Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ...
έφυγε από το πλατώ. Οι εργαζόμενοι του σταθμού επιχείρησαν να τον σταματήσουν αλλά αυτός σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε μια πόρτα και διέφυγε. Την ίδια ώρα, ο σταθμός ειδοποιούσε την Αστυνομία, ενώ ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας επικοινώνησε με την Εισαγγελέα κυρία Ελένη Ράϊκου, η οποία διέταξε την σύλληψη του υποψήφιου βουλευτή ο οποίος, υπενθυμίζεται οτ κατηγορείται για ξυλοδαρμό μετανάστη.
Μάλιστα τα σημάδια στο πρόσωπο της κ.Κανέλλη από το χτύπημα του κ.Κασιδιάρη είναι εμφανή και η ίδια είπε ταραγμένη μετά το περιστατικό ότι «δεν πρόκειται να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε», ενώ στο στούντιο όλοι χειροκροτούσαν.

«Αν δεν κόψουμε το απόστημα τώρα, μπροστά μας θα το βρούμε. Ας κάνει το γύρο του κόσμου το βίντεο, να δουν τους ελληναράδες», είπε η Λιάνα Κανέλλη και τόνισε ότι «ο Εφιάλτης ήταν Έλληνας. Αυτοί είναι οι Εφιάλτες της Δημοκρατίας»
Ο Προκόπης Παυλόπουλος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι «ίσως αυτό που συνέβη θα κάνει το γύρο του κόσμου, έχει κόστος για την Ελλάδα, και για την Ελληνική Δημοκρατία». «Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει αυτό που έγινε σήμερα στην κάλπη»
H Λιάνα Κανέλλη, εκτός εαυτού απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ ότι «εσείς στρώσατε το δρόμο για το Ναζισμό»
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαδάκης καταδίκασε την ενέργεια λεγοντας: «Είμαι διατεθημένος να πληρώσω το πρόστιμο του ΕΣΡ αν κατηγορηθεί ο σταθμός οτι δεν φιλοξενεί εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Εγώ δεν θα φιλοξενήσω ποτέ εκπρόσωπό της μετά από αυτό που έγινε»
Καταδικάζουν τα κόμματα

Δήλωση για το περιστατικό έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε πως οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες είναι ντροπή για την κοινωνία

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Είναι οι σύγχρονοι Ναζι, είναι άνθρωποι που δεν αντέχουν το διάλογο δεν θα παρεβρεθούμε ποτέ σε συζήτηση με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.
Μαΐλης (ΚΚΕ): Καταγγέλλω αγανακτισμένος του άνανδρους τραμπούκους, αυτή την άνανδρη πολιτική αλητεία. «Οι άνανδροι τραμπούκοι και οι πολιτικοί αλήτες δεν θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με την 94χρονη ιστορία του. Έχουν θράσος που το παίζουν προστάτες του ελληνικού λαού».


video από enikos 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.