Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, που θα πρέπει να στηρίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

Μεγάλο το πολιτικό δράμα στην εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τεράστιο πολιτικό δίλημμα θα έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα αναγκαστούν να στηρίζουν και να ψηφίζουν νομοσχέδια του Υπουργού Εθνικής Σωτηρίας της κυβέρνησης που στηρίζουν τα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ.
Βλέποντας συνεχώς αναρτήσεις του διαδικτύου για τη δράση του κ. Μ. Βορίδη, ξεφυλλίζοντας τη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βιβλίο που σε ανύποπτο χρόνο (2003) ασχολείται ιδιαιτέρως και με τον κ. Βορίδη. Πρόκειται για το βιβλίο «Φαινόμενα Τρομοκρατίας – Ο ελληνικός νεοφασισμός μέσα από τα απόρρητα έγγραφα των Μυστικών Υπηρεσιών», των Νίκου Κλειτσίκα και του Andrea Speranzoni. Μάλιστα το βιβλίο προλογίζουν τρεις προσωπικότητες, μεταξύ αυτών εν ενεργεία Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας.
Στο βιβλίο ανακαλύπτουμε περισσότερα για τον Υπουργό με το τσεκούρι και το πιο συνταρακτικό: για την τρομοκρατική του δράση πρωτοστάτησε ώστε να διαγραφεί από το Σύλλογο Φοιτητών της Νομικής Σχολής από την ΔΑΠ. Ναι, η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πρωτοστάτησε ώστε ο σημερινός Υπουργός της Κυβέρνησης Σωτηρίας να διαγραφεί με την κατηγορία του ΦΑΣΙΣΤΑ από το φοιτητικό Σύλλογο!
Άραγε πως θα νιώθει ο κ. Χρήστος Παπουτσής, που σπούδασε στη Νομική Σχολής της Αθήνας και διατέλεσε Πρόεδρος της ΕΦΕΕ, όταν θα έχει Υπουργό στην κυβέρνηση που συμμετέχει και συνεργάζεται κι ο ίδιος έναν διαγραμμένο ως φασίστα;
Πως θα στηρίζει το ΠΑΣΟΚ μια κυβέρνηση με Υπουργό τον κ. Βορίδη;
Άραγε η μνήμη αρχειοθετείται;
Αύριο η συνέχεια...

Νάσος

Πηγή των παραπάνω:

(κλικ στις εικόνες)



========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.