Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τρέμει την ποινική ευθύνη των επιλογών του ο Βενιζέλος... [Να εύχεστε η επόμενη κυβέρνηση να ΜΗΝ είναι πολυκομματική]



Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του GAP, καταρρέει... 
(αυτό δεν είναι η είδηση)
Η εξαφάνιση του επίορκου (προεκλογικά πρωθυπουργού), που έχει χάσει την "δεδηλωμένη" της κοινωνίας των πολιτών που τον στήριξαν, προσπαθεί τώρα, μετά την αποτυχία - παρέκκλιση της εντολής που έλαβε από τον ελληνικό λαό (ότι λεπτά υπάρχουν),  να ρίξει ή να επιμερίσει τις τυχόν ποινικές ευθύνες που οι έλληνες πολίτες του προσάπτουν (περίπτωση Αντωνίου) και τόσων άλλων περιπτώσεων που έχουν καταφύγει σε ένδικα μέσα, σε άλλους.
Ο πρώτος αυτόκλητος μεταφορέας ευθυνών είναι ο γνωστός συνταγματολόγος (εισηγητής της ατιμωρησίας βουλευτών) ή όπως το αποκαλούν τελευταία "συνταγματάρχης της οικονομίας".

Ακολουθεί το video της είδησης:





 Θεωρεί ότι κανένας δεν θα τον κατηγορήσει, διότι όλα είναι σύννομα!!!


Το έχω ξαναγράψει και το τονίζω και τώρα:
"ΔΕΝ υπάρχουν μεγάλες απάτες χωρίς νομιμοφανή μανδύα, 
γιατί πρώτα νομοθετούν και στην συνέχεια αυθαιρετούν".


Να εύχεστε η επόμενη κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση να ΜΗΝ είναι πολυκομματική και να έχει λαϊκή βάση, αλλά μία από τα ίδια των διακομματικών σας ευρημάτων για να επαναληφθούν οι γνωστές αλχημείες, συμψηφισμοί και αρχειοθετήσεις με παραγραφές στη βουλή.


Αλήθεια... κ. συνταγματολόγε τι να εννοεί το ακροτελεύτιο άρθρο;


Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.