Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ρωμιός και γεννιέσαι και γίνεσαι...


     «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»…

     «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς»…

     «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό»…
ς

  Αυτά και άλλα ρατσιστικά και απάνθρωπα συνθήματα μίσους και αυτοδυσφήμισης, κραύγαζαν την Πέμπτη, ενώ παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου, τα μέλη της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών (Ο.Υ.Κ.) του Λιμενικού Σώματος, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και μπροστά σε οικογένειες, παιδιά, δημοσιογράφους, ξένους ανταποκριτές και μετανάστες της διπλανής πόρτας. Στο τέλος του βίντεο της ντροπής -σαν κερασάκι στην τούρτα- εμφανίζεται κι ένας ρατσιστής παπάς, που φωνάζει: «μας πήρανε το Αιγαίο»…

     Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της «Ελεύθερης Έρευνας» εκ των έσω, οι άνδρες του αγήματος των Ο.Υ.Κ., που φώναξαν τα υβριστικά και ρατσιστικά συνθήματα είναι φανατικοί ορθόδοξοι κατηχούμενοι από πνευματικούς του Αγίου Όρους, οι οποίοι τους μυούν στη «Θρησκεία της Αγάπης»...


Ορθοδοξία ή θάνατος. Ελλάς ή τέφρα: Δύο πανομοιότυπές φράσεις, που δείχνουν την ταύτιση και την αλληλεξάρτηση της Ορθοδοξίας με το ρωμαίικο εθνικισμό. Η εκπαίδευση των στρατιωτών της Ρωμιοσύνης, εκτός του στρατιωτικού της σκέλους, περιλαμβάνει θεοκρατική κατήχηση στα δόγματα της Ορθοδοξίας από σκληροπυρηνικούς πνευματικούς του Αγίου Όρους.
  
    Αίσθηση προκάλεσε και η αναμενόμενη αντίδραση του βυζαντινορθόδοξου κόμματος  εναντίον του αρμόδιου υπουργού, που τόλμησε και τα έβαλε με τους άρειους υβριστές: «Αυτοί οι οποίοι διακινδυνεύουν καθημερινά την σωματική τους ακεραιότητα για την τιμή της Πατρίδας, διώκονται, γιατί χρησιμοποίησαν συνθήματα, που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του Έθνους. Αντιθέτως, εκείνοι, που παρήλασαν με συνθήματα ξένα προς την ημέρα, είναι οι τιμητές. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει χάσει το μέτρο. Τον καλούμε, για όσο διάστημα παραμένει στο Υπουργείο, να επιδείξει την δέουσα αυτοσυγκράτηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ορθόδοξο, ρατσιστικό και εθνικιστικό κόμμα της Ρωμιοσύνης...

     Όμως, αυτό που πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα, είναι το γεγονός της δήθεν ελληνικότητας, που ρέει ως ιχώρ μέσα στο αίμα των Ο.Υ.Κ., του στρατού και του ρωμαίικου λαού μας, που διατρανώθηκε με το σύνθημα «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ»… Πρόκειται για έναν μύθο του 19ου αιώνα, που πάνω του χτίστηκε ολόκληρο το οικοδόμημα του σαθρού και τριτοκοσμικού νεοελληνικού κρατιδίου, η έννοια του νεοελληνικού έθνους και του ελληνοχριστιανισμού. Το σύνθημα αυτό είναι αρωγός στην παρακρατική προσπάθεια, που γίνεται απ΄ τους εθνικιστές, το δεξιό κόμμα και την Εκκλησία, για την μη απόκτηση ιθαγένειας των μεταναστών της χώρας μας. (Βλ. Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος: Ο «εγκέφαλος» τής απάτης τού «ελληνοχριστιανισμού»).

     Οι γονείς των αρείων νεοελλήνων, όπως αρέσκονται ν΄ αυτοαποκαλούνται βαλκάνιοι και μπασταρδεμένοι ρωμιοί μετανάστες 3ης, 5ης και 8ης γενιάς, αρβανίτες, σουλιώτες, καραγκούνηδες (δηλαδή αλβανοί), σλάβοι, βλάχοι (δηλαδή ρουμάνοι), γύφτοι, τουρκοσπορίτες, σαρακατσαναίοι, πόντιοι και διάφοροι άλλοι κάφροι βυζαντινοί, αποτελούν σήμερα την αφρόκρεμα των νεοελλήνων. Ελλάς λέει η ταμπέλα… Όμως, πρόκειται για ένα τριτοκοσμικό παρακμιακό κρατίδιο, που συνεχίζει την εκτροχιασμένη πορεία του προς την άβυσσο και εξακολουθεί πεισματικά να στέκεται περήφανο, ως το τελευταίο μεσαιωνικό βυζαντινό απολειφάδι της Ευρώπης. Θα μπορούσε να έχει διαλέξει κάποιον πιο αντιπροσωπευτικό τίτλο ως επωνυμία αντί του Ελλάς, όπως Καφριστάν, Μπανανιστάν, Ταλιμπανορωμιοσύνη κ.ά.. Μοναδικός σύμμαχός του οι άρειοι Σέρβοι ορθόδοξοι εν Χριστώ αδελφοί, ένα ακόμα βυζαντινό θεοκρατικό απολειφάδι, κι αυτό πιστό αντίγραφο της πάλαι ποτέ χριστιανικής βυζαντινής αυτοκρατορίας.

  
*    *    *
     Ίσως κάποια στιγμή οι κάφροι αρχηγοί και καθοδηγητές των Ο.Υ.Κ., των εθνικιστών και του ρωμαίικου λαού εν γένει θα πρέπει να επενδύσουν στην πραγματική ιστορία, στις επιστήμες, στην παιδεία και στον ανθρωπισμό και όχι στην ρεμούλα, την απατεωνιά, την παρακμή, την θεοκρατία, το ρατσιστικό μίσος και τον φανατισμό. Πρόκειται για μερικά μόνο απ΄ τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σύμπασα την Ρωμιοσύνη… (Βλ. Τελευταίοι σε όλα! Νεορωμιοί - νεοέλληνες: Περίγελως του πολιτισμένου κόσμου).

     Μέχρι τότε θα ισχύει μία και μοναδική φράση: «Ντροπή σας, αλλά και εύγε σας… πάλι κάνατε τη Ρωμιοσύνη υπερήφανη για… τα χάλια της».


                                                                    Κωνσταντίνος Παραβάτης

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.