Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ανοικτή Επιστολή της Γαλάζια νεολαίας προς το blog taxalia

Αγαπητοί μας blogger,

Εδώ και ΄ΜΕΡΕΣ προσπαθούμε να πάρουμε κάποια απάντηση απο τaxalia.blogspot  και πιθανή δημοσίευση της παρακάτω επιστολής μας για τα επανειλημμένα κολακευτικά δημοσιεύματα υπέρ της υποψηφιότητας ενός εκ των φερομένων διεκδικητών της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ κ. Παπαμιμίκου. 
Επειδή αρχίζουμε να πιστεύουμε οτι η ΟΝΝΕΔ Α.Ε. έχει απλώσει τα δίχτυα της και στα blog (και ελπίζουμε πως θα διαψευστούμε) παρακαλούμε αν θεωρείτε οτι μπορείτε και αν πιστεύετε οτι δεν προσβάλλουμε κανένα απλά αναρωτιόμαστε να δημοσιεύσετε το παρακάτω κείμενο που εδώ και 3 ΜΕΡΕΣ στέλνουμε συνεχώς με email στα taxalia και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μας απαντήσουν. 
Αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο blog. Εκτός και αν μέχρι τις εκλογές ονομαστεί papamimikos.taxalia.blogspot που δεν μας ενοχλεί αρκει να το πούνε ξεκάθαρα.
Με όλο το σεβασμό και την αγάπη μας 
Γαλάζια νεολαία

Αγαπητό μας blog (taxalia),

Πραγματικά έχουμε προβληματιστεί έντονα με την στάση ενός εκ των διαχειριστών (συνεργατών) του blog σας (Kazantzidis Anastasios) ο οποίος προφανώς είναι σε μισθωμένη υπηρεσία απο τον κ. Παπαμιμίκο και λειτουργεί σαν γραφείο τύπου του. Νομίζαμε οτι τα blog είναι αδέσμευτα απο κομματικούς και άλλους μηχανισμούς. Ο κ. Καζατζίδης προφανώς κάνει ένα τεράστιο αγώνα για τον κ. Παπαμιμίκο και μέσα στην αγωνία του να συγκαλύψει και να αποπροσανατολίσει την γνώμη των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο απο τις αλήθειες για τον κ. Παπαμιμίκο γράφει πλέον ανακρίβειες.
1. Να μας πει ο κύριος Καζατζίδης τον μισθό του κυρίου Παπαμιμίκου απο τις ΜΚΟ (5 στο σύνολο) στις οποίες 'εργαζόταν'
2. Να μας πει ο κύριος Καζατζίδης πόσες χορηγίες έδωσε ο κ. Παπαμιμίκος στις συγκεκριμένες ΜΚΟ όταν ήταν σύμβουλος ειδικός στο γραφείο του κ. Στυλιανίδη;
3. Το πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι υπ' αριθμών 1330+ στον κόσμο και το συγκεκριμένο τμήμα το ΒΣΑΣ δυστυχώς βγάζει στην πλειοψηφία του ανέργους με εξαίρεση φυσικά τον κ. Παπαμιμίκο,
4. Μην αγχώνεται να υπογράφει συνέχεια ως Αναστάσιος Καζατζίδης υποθέτουμε θα πληρωθεί για τις 'αγνές' υπηρεσίες του,
5. Όταν στέλνουμε κάτι εμείς σαν γαλάζια νεολαία την ώρα που χειρίζεται αυτός το blog δεν βγαίνει ποτέ στον 'αέρα'...γιατί άραγε?
6. Ένας πτυχιούχος έχει βασικό μισθό 1000 ευρώ περίπου, ο κ. Παπαμιμικός με ένα πτυχίο και 2 αποτυχημένες προσπάθειες να πάρει μεταπτυχιακό τόσο στο εξωτερικό όσο και σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδά (γιατί δεν τα κατάφερε 2 φορές κ. Καζατζίδη;;;) πόσο βγάζει για να δικαιολογεί ακόμη και μισθωμένα λεωφορεία να μετακινούν τους οπαδούς του σε όλοι την ελληνική επικράτεια;

Θα συνεχίζαμε αλλά ειλικρινά αμφιβάλουμε αν θα μας δημοσιεύεστε
Με αγάπη και σεβασμό
Γαλάζια νεολαία

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.