Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Φωτιές και στον ΣΥΡΙΖΑ ανάβουν οι μίζες της Siemens

Περ. Κοροβέσης: «Επί κυβέρνησης Τζαννετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν στα κόμματα της Αριστεράς οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση. Σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά, υποστήριξε ότι «επί της κυβέρνησης Τζαννετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά και δεν αντέδρασε». Για «βδελυρό παραμύθι» έκανε λόγο ο Λεωνίδας Κύρκος, ενώ αποστάσεις κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Αναμασάει συκοφαντίες» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Στη συνέντευξή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην υπόθεση Siemens τόνισε πως το σκάνδαλο της δεν είναι δικομματικό και υποστήριξε ότι κατά την περίοδο της κυβέρνησης Τζαννετάκη, "επρόκειτο να προκηρυχτεί ένας διαγωνισμός διεθνής για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε".

"Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη. το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα", πρόσθεσε ο Περικλής Κοροβέσης. Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κύρκος, με ανακοίνωσή του, απάντησε: "Άργησε πολύ να κατασκευάσει αυτό το βδελυρό παραμύθι".

Αποστάσεις κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε προσωπικές τις δηλώσεις του Περικλή Κοροβέση, σημειώνοντας οι απόψεις του για φημολογούμενη εμπλοκή του ενιαίου Συνασπισμού το 1989 σε υπόθεση της Siemens, είναι προσωπικές, που δεν συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΚΚΕ: Φάρσα χρήσιμη στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

"Αλλοπρόσαλλες" χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Περικλή Κοροβέση ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, τονίζοντας: "οδηγούμενος από τις εσωκομματικές έριδες και αντιπαραθέσεις στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και από τη γνωστή εμπάθειά του για το ΚΚΕ, αναμασάει συκοφαντίες για τις οποίες έχουμε δώσει εδώ και καιρό και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ξεκάθαρες απαντήσεις. Μάλλον πρόκειται περί φάρσας, χρήσιμης όμως στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και σε όσους θέλουν να θολώσουν τα νερά στην υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ".

--------------------------------------------------------------------

Σχόλιο: "Στην Ελλάδα όλοι τα παίρνουνε εκτός από αυτούς που ΔΕΝ τους τα δίνουν"... Αυτό είναι το Ηθικό Δίδαγμα από το πολιτικό γίγνεσθαι... Δυστυχώς!!!

Βέβαια, το πιθανότερο είναι όλα τα πολιτικά λαμόγια που τα πήραν... να τον βγάλουν με τη νόσο του Αλτσχάιμερ ή ακόμη και τρελό, σενάριο το οποίο βολεύει πάρα πολλούς για να τελειώνουν με τον "Εφιάλτη" του παρελθόντος!!!

Τίποτα ΔΕΝ είναι τυχαίο σε αυτή τη χώρα.
Φτιάχνουν τα πολιτικά λαμόγια τους νόμους στα μέτρα τους, αφού κατάντησαν το σύνταγμα μας κουρελόχαρτο. Το ράβουν και το προβάρουν στα μέτρα τους.

Έκλεψε ο πολιτικός; Εντάξει βάλε ένα συνταγματολόγο επικεφαλής και ψήφισε τη παραγραφή σε χρόνο που να βολεύει όλους τους συμμορίτες και εγκληματίες του ελληνικού δημοσίου. Μα είναι αδίκημα του κοινού ποινικού δικαίου και τιμωρείται από το νόμο που αφορά όλους τους πολίτες;
Εντάξει τώρα!!! ας τα βρούμε και που ξέρεις ποιανού πολιτικού θα έρθει η σειρά!!!

Έτσι νομοθετούνε ανερυθρίαστα με υποκρισία και αμετροέπεια σε όλα σχεδόν τα νομοσχέδια που τους αφορούν, από τα μισθολόγια και το Πόθεν Έσχες τους, μέχρι τις Lexus τους και τα προσωπικά δεδομένα με τις περίφημες αγωγές Βαγγέλη για να κατά τρομοκρατούν το κοσμάκη για να ΜΗΝ μπορεί να πει κουβέντα.

Όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους!!!

"Σάββατο κοντή γιορτή" για τις εκλογές. Αυτές οι εκλογές θα αποκαλύψουν πολλά.
Η δεξιά έχει μπει για τα βαθιά μέσα στο βούρκο και θα τα παίξει όλα για όλα. Βέβαια ΔΕΝ θα χρειαστεί να κατασκευάσει ενόχους, μιας και τώρα τελευταία από όλους τους χώρους υπάρχουν κάθε μέρα υποψίες και ενδείξεις για ανοιχτοχέρηδες που τσέπωναν από χρήματα έως ότι τους πρόσφεραν ως δωράκια...

Η παραπάνω υπόθεση είναι πολύ σκοτεινή... ΟΧΙ για κάποιο άλλο λόγο, αλλά για το λεγόμενο timing (που λέμε στα ελληνικά). Τι του ήρθε τώρα; Τώρα το έμαθε; (πάει καλά), αλλά αν το ήξερε από τότε, τότε χρειάζεται φτύσιμο ο νέος "εφιάλτης" της σαλονάτης αριστεράς.
Ας ΜΗΝ βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα... αλλά η λάσπη έμεινε και μάλιστα πασάλειψε έναν έντιμο πολιτικό με πολύ Μεγάλη ιστορία... τον Λεωνίδα Κύρκο.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
Αν ΔΕΝ καλέσουν οι πολιτικοί μας, στα τηλεοπτικά ΜΜΕ απλούς πολίτες να αντιπαρατεθούν ελεύθερα μαζί τους για να βγει η λαϊκή αλήθεια... τότε αυτός ο τόπος θα γίνει σαν την Έρημη Χώρα " (T. S. Eliot The Wasteland)

"Κάθισα στην όχθη Ψαρεύοντας, και πίσω μου ο ξερός κάμπος.
Τάχα να βάλω πια τις χώρες μου σε τάξη. ...
"The Waste Land" by T.S. Elliot

Είμαστε στη πιο δύσκολη περίοδο μετά την μεταπολίτευση... οι πολιτικοί που έχουν λόγο λχ σαν τον Απόστολο Κακλαμάνη έχουν περιθωριοποιηθεί από τα ΜΜΕ, όλοι οι άλλοι, οι γνωστοί κολλητοί των διαφημιστών ΔΕΝ αυτοσχεδιάσουν με γνώμονα την ελευθερία της γνώμης τους, αλλά με συνειδησιακά φίλτρα απαγγέλλουν τα γνωστά σενάρια που τους υποβάλουν, μέσω των διαφημιστικών εταιρειών, τα Μεγάλα συμφέροντα!!! Δηλ οι έχοντες, αφού πρώτα επιδοτήσουν, στη συνέχεια πρέπει και να εισπράξουν στα σίγουρα από τα πολιτικά άλογα που επένδυσαν. (Η λέξη επιδότηση στη γλώσσα τηε πολιτικής σημαίνει χρηματοδότηση - κοινώς λάδωμα).

Νάσος.

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.